Je gaat trouwen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Ik verzorg graag je bruidskapsel en bruidsmake-up. In de relaxte sfeer van mijn salon of bijvoorbeeld bij je thuis, lekker in je badjas. Zo begint je dag al heerlijk ontspannen en zorg ik ervoor dat jou speciale dag stralend kan beginnen!

Proefsessie

Een aantal weken voor de bruiloft plannen we een proefsessie voor je bruidskapsel en evt. bruidsmake-up bij mij in de salon. Natuurlijk mag je moeder of vriendin gewoon gezellig mee. We bespreken dan je wensen en verwachtingen en wat de mogelijkheden zijn. Ook kan ik je advies geven wat er nog nodig is voor die tijd. Zoals bijvoorbeeld knippen of kleuren.

Het totaalplaatje moet kloppen. Haar en make-up sluiten aan bij de jurk. Maar het belangrijkste.. Jij moet je er goed in voelen, dat straal je dan ook uit. Zo ben jij die dag een nog mooiere versie van jezelf en straal je als nooit tevoren!

De dag van de bruiloft

Op de dag van de bruiloft kom je naar de salon of ik kom op de locatie, die je wenst. Ik verzorg je haren en make-up zoals afgesproken. Een feestelijk kapsel voor je bruidsmeisjes, familie of vriendinnen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Mijn stijl & werkwijze

Ik hou van naturel. Van buiten laten zien wie je van binnen bent! Waar mogelijk werk ik met natuurlijke producten (van biologische afkomst)

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop! Ik neem rustig de tijd voor je.