Een natuurkapper, wat is dat?

In mijn biologische kapsalon vlakbij Nijmegen werk ik als natuurkapper, dit houdt in dat ik werk met natuurlijke producten. Producten met ingrediënten afkomstig van biologische landbouw. Je geniet hier van heerlijke aromatherapie, biologische shampoo’s met een ontspannende hoofdmassage en kleuringen gemaakt van plantenpoeders.

Kom tot rust bij deze biologische kapsalon dicht bij Beuningen, Druten en Wijchen

Kies voor een moment van rust, me-time. In de kapsalon hoef je alleen maar te genieten van de wellness behandeling voor je haar. Op maat gemaakt met behulp van aromatherapie, wat een extra kalmerend effect heeft. Hier kun je echt even tot rust komen. Dit alles op een fijne plek, uit het zicht van voorbijgangers, waar je in alle rust kunt genieten. Door de persoonlijke aanpak met op jou afgestemde behandelingen, is het een fantastische ervaring.

Bovendien geniet je van deze ervaring zonder meer te betalen, deze wellness behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Natuurkapper in de buurt van Nijmegen; gemakkelijk bereikbaar

Als natuurkapper in de buurt van Nijmegen ben ik gemakkelijk bereikbaar. Met het openbaar vervoer kom je met Bus 85 en stap je uit bij bushalte Julianastraat in Ewijk. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje lopen. Kom je met de auto, dan kun je bij mij op de oprit parkeren. Geen last van parkeerproblemen en gratis parkeren.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer