FAQ items aan het laden...

Meer dan alleen een kapsalon!

Haar ZEN is anders dan de meeste kapsalons. Geen rijtje met spiegels langs de wand met stoelen ervoor. Bij Haar ZEN zit je aan een grote tafel, zoals je thuis aan je eettafel zou kunnen zitten. Met een lekkere kop verse biologische thee of Fairtrade koffie. Wil je graag een spiegel voor je hebben staan, dat kan, maar dat hoeft niet. De keus is aan jou!

Precies, die ontspannen sfeer, dat is wat ik wil overbrengen. Hier kom je voor een moment voor jezelf. Echt even Me-Time. In stilte of met een goed gesprek. Hier voel je je thuis, maar tegelijkertijd is het een heerlijk uitje…

Met of zonder spiegel

Tijdens het werken als ambulant haarstylist heb ik gemerkt, dat zonder spiegel werken veel voordelen biedt. Het zorgt voor persoonlijker contact, je kijkt elkaar in de ogen, niet via een weerspiegelende muur. Je praat rechtstreeks met elkaar, dat zorgt voor een open sfeer. Het creëert meer sociale interactie met andere aanwezigen. Zo wordt het dus ook leuk om samen naar de kapper te gaan.
Dit sociale gebeuren vindt plaats in een huiselijke sfeer. Neem lekker plaats aan de grote tafel, geniet van verse thee of koffie en “Feel at Home”!

Maar vooral laat jezelf verrassen met het eindresultaat.

In stilte

Ik bied de mogelijkheid om in stilte te genieten. Geen ongemakkelijke stilte, maar een moment van pure ontspanning. Een moment voor jezelf waarbij niets moet, zelfs niet “het verplichte praatje”.

Bewust, Duurzaam, Gifvrij en Fair

Ik vind het belangrijk om bewust om te gaan met mens, dier en milieu. Daarom probeer ik mijn keuzes zo verantwoord mogelijk te maken. Deze groene aanpak is terug te vinden in productkeuzes, de manier van werken, de natuurlijke, rustige omgeving waarin ik werk, de bedrijven waar ik van afneem of mee samenwerk.

ontdek de tarieven
afspraak maken