FAQ items aan het laden...

Je gespleten haarpunten knippen, zonder lengte te verliezen.

Stel jij je kappersbezoek vaak uit, omdat je niet wil dat je haar korter wordt?

Dan ga jij heel blij worden van Hairdusting. 

Hairdusting betekent letterlijk ‘het haar afstoffen’ en dat is ook eigenlijk wat er gebeurt bij deze techniek. Je haar wordt als het ware ‘afgestoft’ in plaats van geknipt.

Iedereen met lang haar heeft wel eens last van gespleten haarpunten. Hoe goed je je haar ook verzorgt, er komt een moment, dat het uiteinde van je haar splijt. En als haar eenmaal beschadigd is kun je het nooit helemaal herstellen. Er zit dan nog maar een ding op: knippen. En dat wil je natuurlijk liever niet als je je haar wil laten groeien. De oplossing: Hairdusting.

Oké, maar wat houdt Hairdusting dan in?

Je haren groeien nooit allemaal tegelijk. Elke haar heeft zijn eigen groeifase. Hierdoor valt je haar in allemaal verschillende laagjes. Wanneer er gespleten punten aan die die haren komen gaan die er een beetje tussenuit springen, zeker wanneer je het haar glad trekt. Bij hairdusting knippen we alleen deze haren die er tussen uit springen. Dit gebeurt dus zonder dat je lengte aan de onderkant van je haar verliest. Je kunt het het beste vergelijken met het verwijderen van de pluisjes van je kleding.

Is hairdusting interessant voor mij?

Hairdusting is voor iedereen met lang haar. Vooral bij fijn haar en wanneer je veel gespleten haarpunten hebt of je haar beschadigd is zul je het verschil goed kunnen zien, maar ook kunnen voelen. Je haar voelt na hairdusting namelijk gelijk een stuk zachter aan.

Vervangt Hairdusting een gewone knipbeurt?

Nee, dat niet helemaal. Er komt een moment dat je punten zo dun worden, dat het echt niet mooi meer is. Je hebt dan toch echt ook een gewone knipbeurt nodig. Door deze techniek hoef je wel opvallend minder vaak je haar te laten knippen en je haar ziet er veel gezonder uit.

Boek nu je afspraak voor hairdusting