MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik belangrijk. Niet alleen door zoveel mogelijk biologisch en duurzaam te werken, maar ook door wat terug te doen voor de maatschappij. Mensen, die in een moeilijke situatie zitten te helpen. Zo kwam ik in aanraking met de beautybank.

Beautybank

De BeautyBank bestaat uit een groep ondernemers uit de beautybranche die een passie hebben voor hun vak, maar ook hart voor mensen. Door mensen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken te helpen, investeren we in hun toekomst. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. Wij geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

Door iemand meer zelfvertrouwen te geven, met mooi haar, dat bij je past, wordt het makkelijker om een positieve verandering teweeg te brengen. Denk aan een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Mensen hiermee uit hun isolement halen en in hun kracht laten staan. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Ze weet als geen ander hoe fijn mensen zich voelen met verzorgd haar en make-up. Zeg nu zelf, hoe voel jij je als je haar goed zit? En wat doet dat met jou?

Ik weet uit eigen ervaring hoe het leven soms ineens op zijn kop kan staan. Hoe belangrijk het dan is om een steuntje in de rug te hebben om weer uit een diep dal omhoog te klimmen. Ik wil hier dan ook heel graag mijn steentje hier aan bij dragen door me aan te sluiten bij de BeautyBank.

Wil je meer weten over de beautybank, denk je dat je voor een behandeling in aanmerking komt of wil je ook een steentje bijdragen? Meer informatie kun je hier vinden; www.beautybank.nl

beautybank
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer