“als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”

Mijn stijl

Mooi jezelf zijn…
Haar is natuurlijk en heeft een natuurlijke valling. Het valt dan ook het beste als je kiest voor een stijl die met jou haar werkt en niet ertegenin gaat. Ik kijk daarom niet alleen naar trends, maar juist naar wat past bij jou en waar jij je fijn bij voelt.

Werkervaring

Na mijn kappersopleiding heb ik zoveel mogelijk verschillende kanten van mijn vak mogen ervaren. Een salon franchisen en medewerkers coachen, les geven op een kappersopleiding, voor een kappersmerk trainingen geven aan kappers. Allemaal hele mooie ervaringen, maar het allerleukst blijft toch het ondernemen en zelf met mijn handen in het haar zitten, van iemand anders dan wel te verstaan… Mensen blij maken!

Blijven leren

Regelmatig volg ik trainingen, zowel om bij te blijven in het kappersvak als voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik afgelopen jaren onder andere een cursus huid en haar over haar- en hoofdhuidproblematiek, cursussen plantenkleuring, producttrainingen, kleurcursussen, een workshop aromatherapie gevolgd en mijn reiki I en II behaald.

ontdek de tarieven
afspraak maken