Privacy Statement

Wie zijn we

Haar ZEN, gevestigd aan de Hoorn 8 te Ewijk
https://www.haarzen.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Door jou ingevulde gegevens in een contact- of afspraak formulier op de website:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Naar aanleiding van je bezoeken en contacten met Haar ZEN bewaren wij verder:
– Geslacht
– Geboortedatum
Klantgegevens uit onze historie met jou:
– gemaakte afspraken
– behandelingen
– gekochte producten
– recepten
– kassabonnen
– log verzonden e-mail
– feedback op de behandelingen

Kinderen onder de 16 jaar worden alleen in het klantenbestand opgenomen met toestemming van ouder/voogd. De ouder/voogd kan hun toestemming intrekken, wij verwijderen dan de persoonsgegevens van het kind.

Haar ZEN verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is ten behoeve van een afspraak
– Je herinneringen toe te sturen via e-mail en/of telefoon
– Behandeling af te kunnen blijven stemmen op je wensen

Cookies

Haar ZEN maakt op haar website geen gebruik van cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser.

Wij geven je de mogelijkheid om via deze website de social media van Haar ZEN te bezoeken. Daarvoor kan je gebruik maken van de social media links. Als je op een van deze links klikt, word je doorverwezen naar de website van de betreffende social media partij. Zodra je doorklikt plaatsen zij cookies. Meer informatie over deze cookies vind je op hun eigen website: Facebook en Instagram.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jou data delen

Wij zullen jouw gegevens uitsluitend aan anderen verstrekken indien dat nodig is om de door jou gevraagde dienst te kunnen leveren dan wel om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We zullen dan niet meer informatie verstrekken dan nodig is voor dat specifieke doel.

Denk hierbij aan:
– mailchimp (als je een mail van ons ontvangt via deze koppeling)
– banken (als je anders dan contant betaalt)
– belastingdienst (als deze een onderzoek uitvoert)
– Salonized (leverancier van ons afspraak- en kassasysteem)

Met bedrijven die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken wordt een verwerkersovereenkomst gesloten. Op die manier zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Hoe lang we jou data bewaren

Wij zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor de (categorieën) persoonsgegevens:
Alle gegevens die wij opslaan, telefoonnummer, e-mailadres, woonadres, geboortedatum en rapporten worden in zijn totaliteit verwijderd als er een periode van een jaar geen contact is geweest tussen u en onze salon. Ieder jaar in januari wordt dit nagekeken en de gegevens van personen die een jaar of langer geen contact met ons hebben opgenomen worden dan handmatig verwijderd.

Welke rechten je hebt over je data

Je hebt het recht om alle persoonsgegevens die wij over je hebben verzameld in te zien en zonodig te corrigeren. Ook heb je het recht niet langer door ons te worden benaderd met informatie over onze producten en diensten. Daarnaast heb je het recht om de door jou gegeven toestemming voor het gebruik van je persoonsgegevens te allen tijde in te trekken en/of je persoonsgegevens te laten verwijderen. Een en ander voor zover een dergelijk verzoek niet in strijd is met een wettelijke verplichting of zwaarderwegend redelijk belang van ons.

Voor kinderen onder de 16 jaar geldt dat wij de gegevens alleen bewaren met toestemming van de ouders. Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden teruggetrokken. De persoonsgegevens worden dan verwijderd.

Voor al deze gevallen kan je contact opnemen met info@Haar ZEN.nl

Indien je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Salon dan heb je het recht daarover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Mocht er toch sprake zijn van een onvoldoende beveiliging of misbruik, neem dan contact op met info@Haar ZEN.nl

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient daarom aanbeveling dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Deze privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 23-10-2019

Contactgegevens:

Naam: Haar ZEN
Adres: de Hoorn 8, Ewijk
Telefoon: 06 54914343
Email: info@Haar ZEN.nl
KvK-nummer: 32141383